500 gram kyllingelår
Marinade:
2 spsk. Olie
1 spsk. agave sirup
2 spsk. Soja
2 fed hvidløg
1 tsk oregano
1 tsk paprika
1 tsk karry
Sat peber
Bland alle ingredienser til marinaden og kom det i en pose,
kom kyllingelårene der i. lad det ligge mindst en time, gerne mere.
Grøntsagsbund:
1 løg
2 store kartofler
2 gulerødder
2 fed hvidløg
Snit det hele i tynde skiver og læg det i et fad
bland:
1 spsk. Olie
2 tsk paprika
1 tsk basilikum
salt og peber
hæld det over grøntsagerne.
Kom i oven 200 gr. Varmluft 20-30 min alt efter tykkelsen på skiverne.
Tag det ud af ovnen og Bland:
1 dl hytteost
1,5 dl mælk
smulder en bouillonterning i, og hæld det over grøntsagerne.
læg kyllingelårene over sammen med en håndfuld halverede sherry tomater.
Sæt fadet tilbage i ovnen igen ca. 30 min ved 200gr. Varmluft.