Fyldig salat med rosenkål og palmekål

Fyldig salat med rosenkål og palmekål

Fyldig salat

kan serveres både varm og kold.

1 spsk. sennepsfrø

1 pose rosenkål skåret i halve

1 pose palmekål, fjern stokken i midten og snit. (du kan også bruge babyspinat)

200 gram kogte kartofler i mundrette stykker

200 gram sherry tomater i halve

1 håndfuld ristede græskarkerner

50 gram feta

Saften fra 1/2 citron

Svits sennepsfrø i lidt olivenolie til de popper
kom rosenkålen oven i, svits ca. 10 min. Til de er næsten møre.
Kom palmekålen i lidt ad gangen.
Tilsæt de kogte kartofler og til sidst tomaterne.
Sæt evt. låg på 5-10 min.
Server i fad og pres en halv citron over. Top med feta og ristede græskarkerner.

Del eller gem dette til senere

Facebook
Twitter
Pinterest
Print

Har du lyst til mere? Så kig her