Hjemmelavet remulade:
Kom flg. i mini hakker:
1 æble
1 dl syltede agurker
1 gulerod
25 gram kapers
Rør sammen med:
1 dl creme fraiche
1 dl skyr
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. agavesirup
1 tsk. gurkemeje
lidt stærk karry
lidt spidskommen
salt & peber
Hvid fisk vendt i rugmel, stegt på panden 3-4 min på hver side.
Broccoli vafler:
50 g hvedemel
50 g havregryn
3 æg
150 g broccoli
1 lille løg
godt med salt og peber
1 spsk. olie
100 g revet parmesan
Kom blomkål, løg og ost i mini hakker eller du kan rive det på et groft rivejern
rør det hele sammen i en skål.
Fordel massen i 4 vaffelforme og bag dem 20 minutter ved 200gr.
eller brug dit vaffeljern og giv vaflerne 6-7 minutter, så de bliver helt sprøde og gyldne.