Blomkålscalzone med kyllingefyld

Blomkålscalzone med kyllingefyld

Blomkålswrap

1 Blomkålshoved Revet eller blendet til stykker i ris størrelse.
4 Æg
80 gram ost

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kom blomkålsrisene på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i 10-15 min. Vend det halvvejs.
Kom blomkålsrisene i en skål og tilsæt æg, ost og lidt salt. Rør det godt rundt.
Fordel massen på en bageplade i ca 1 cm tykkelse, i et rektangel
Bag blomkålsbunden i ovnen i ca. 20 min (til den er let gylden).

Fyld:

500 gram kylling i små tern, svitses på en pande.
Tilsæt:
1 fint snittet løg
1 spsk. tomatpuré
2 spsk. mangochutney
1 tsk. sambal oleck
Lidt spidskommen, oregano, salt og peber.
Kom ca. 0,5 dl vand i panden og lad det simre lidt under låg.

Når blomkålsbunden er bagt, lægger du kyllingefyldet på midten. Der må ikke være for meget væske ved. Luk bunden sammen om fyldet.
Kom evt. lidt ost på toppen af calzonen og nogle tomatskiver.
Bages igen ca. 15-20 min.

 

 

 

 

Del eller gem dette til senere

Facebook
Twitter
Pinterest
Print

Har du lyst til mere? Så kig her