Tzatziki og sommer kartofler

Tzatziki og sommer kartofler

Sommer kartofler
Vask kartoflerne. Og halvér dem
Snit med en urtekniv på kryds og tværs, små firkanter.
Pensel med:
2 spsk. ketchup
1 spsk. olie
1-2 fed hvidløg
1 tsk sambal oleck eller anden chili
Groft peber og salt

Lægges på bagepapir og bages i ovnen, varmluft ved 180 gr ca. 1 – 1,5 time efter størrelsen på kartoflerne.
Sørg for at lave rigeligt, de smager skønt på et stykke rugbrød dagen efter. Eller du kan varme dem på grillen.

Den nemmeste tzatziki
Riv en agurk på det grove rivejern. Pres væsken ud med hænderne, så godt du kan.
Bland passende mængde græsk yoghurt 2% i og 1-2 fed hvidløg, lidt dild og salt.

Del eller gem dette til senere

Facebook
Twitter
Pinterest
Print

Har du lyst til mere? Så kig her