Efterårssalat med bagt Hokkaido pastinak og couscous

Efterårssalat med bagt Hokkaido pastinak og couscous

3 dl couscous (tilberedning, kig på posen)
200 g Hokkaido, skåret i tern
1 pastinak, skåret i små tern
Hokkaido og pastinak: vend ternene i lidt olie, salt og peber. Bag ved 200°C i ca. 20 minutter til de er møre og let gyldne.
2 gulerødder i små tern
1 rødbede i små tern
1 rødløg, finthakket
3-4 håndfulde fint snitte spidskål
1 æble, skåret i små tern

100 gr. feta

Dressing:

½ dl olivenolie
Saft fra ½ citron
1-2 fed hvidløg, presset
1 tsk honning eller ahornsirup
½ tsk spidskommen
Salt og peber

Dressingen vendes med alle ingredienser og top med feta

Del eller gem dette til senere

Facebook
Twitter
Pinterest
Print

Har du lyst til mere? Så kig her