Hele gryden indeholder ca. 2200 kcal. Du har til ca. 8-10 portioner mad til en person. Ca 250-300 gram pr.
måltid. Det giver 275-220 kcal pr måltid. Server
Ingredienser:
500 g Oksefars, fedtindhold under 10%
3 ds Kidneybønner i chililage
2 ds Flåede hakkede tomater
1-2 stk. Hakket løg
2 -3 fed Presset hvidløg
2 stk. Røde eller grønne peberfrugter – snittes i tern
2 spsk. Senneps pulver
1 stor tsk. Spidskommen.
1-2 spsk. Kakao pulver eller chokolade
Evt. Sambal oelek (chili pasta) eller anden chili hvis du vil have det stærkt.
Sådan gør du:
Steg kødet i en gryde sammen med løg, hvidløg og peberfrugt. Du behøver ikke stege i fedtstof, der er fedt i
kødet. Tilsæt krydderierne, og vend det rundt, og tilsæt bønner inklusiv chililage og tilsæt flående hakkede
tomater.
Lad det hele simre ca. 45-60 minutter.