Chili con Carne

Chili con Carne

Hele gryden indeholder ca. 2200 kcal. Du har til ca. 8-10 portioner mad til en person. Ca 250-300 gram pr.

måltid. Det giver 275-220 kcal pr måltid. Server

Ingredienser:

500 g Oksefars, fedtindhold under 10%

3 ds Kidneybønner i chililage

2 ds Flåede hakkede tomater

1-2 stk. Hakket løg

2 -3 fed Presset hvidløg

2 stk. Røde eller grønne peberfrugter – snittes i tern

2 spsk. Senneps pulver

1 stor tsk. Spidskommen.

1-2 spsk. Kakao pulver eller chokolade

Evt. Sambal oelek (chili pasta) eller anden chili hvis du vil have det stærkt.

Sådan gør du:

Steg kødet i en gryde sammen med løg, hvidløg og peberfrugt. Du behøver ikke stege i fedtstof, der er fedt i

kødet. Tilsæt krydderierne, og vend det rundt, og tilsæt bønner inklusiv chililage og tilsæt flående hakkede

tomater.

Lad det hele simre ca. 45-60 minutter.

Del eller gem dette til senere

Facebook
Twitter
Pinterest
Print

Har du lyst til mere? Så kig her