Personlig træner & Online coach

Aino Faurbye

Få en uforpligtende snak og kom i gang nu – i dette forløb kommer du i mål med dit vægttab en gang for alle

Andre forløb

Se alle vores onlineforløb her, og find det forløb der passer bedst til dig. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Choice online sundheds- og vægttabsforløb

Vi ved at alle er forskellige og har forskellig hverdag, derfor er vores forløb skræddersyet til dig. Du kan forvente;

Tilfredse klienter, se deres succes historie...

Mere om vores forløb

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på oftede stillede spørgsmål. Fandt du ikke svar på det du søger, så er du meget velkommen til at kontakte mig via formularen du finder nederst her på siden.

Hvad indeholder forløbet?

Forløbet består af 15 moduler, med 4 videoer, 40 dokumenter og værktøjer, samt personlige opfølgninger og møder med mig.

Nej. Vægttabsforløbet er baseret på at ændre dine spisevaner og give dig madro. Der er derfor intet fysisk træning forbundet med forløbet.

Du kan købe forløbet lige her. Efterfølgende modtager du indholdet til forløbet i din oplyste mail.

Du kan benytte formularen nederst på siden her og få tilsendt en gratis video der giver indsigt i forløbet. Eller jeg kan ringe dig op, og vi kan få en kort snak om din tvivl.

Forløbet koster 3750 kr. og for det får du 4 videoer, 40 dokumenter og værktøjer, samt personlige møder og vejledning af mig.

Vil du ringes op, eller vil du have noget gratis materiale tilsendt?

Så kontakt os her

Bemærk venligst

Når du indsender formularen, vil dine kontaktoplysninger blive brugt til at kontakte dig telefonisk. Vi gemmer dine oplysninger, så vi kan ringe dig op efterfølgende.