Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og abonnement

Produkter og tjenester udbydes af Choice (CVR-nr.: 41617780).
Kontakt
Kontakt os via kontakt@your-choice.dk. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 1-3 dage.

Betaling
Priserne er i danske kroner inklusiv moms (medmindre andet er angivet). Det fremgår tydeligt, om der er tale om en engangsbetaling eller et abonnement med flere betalinger. Du modtager straks efter købet en kvittering via e-mail til den opgivne adresse. Ønsker du at ændre dine kort oplysninger, kan dette gøres via den tilsendte kvittering, hvor der er et link til din profil. Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Levering
Digitale produkter leveres straks efter købet via e-mail eller med adgangskode til et lukket site. Levering sker via adgang til online site med brugeroprettet login og adgangskode. Levering sker til den opgivne mailadresse. Hvis du mister dine login-oplysninger, kan du benytte hjælpemodulet til at genere en ny adgangskode, som sendes til den mailadresse, hvor de oprindelige koder er til i forbindelse med købet.
For tilmelding gælder, at du modtager en e-mail med bekræftelse på din tilmelding. Der fremsendes en kvittering for hvert træk, og det vil fremgå tydeligt med dato og beløb, hvornår næste abonnementsperiode starter.

Bootcamp
Har du tilmeldt dig/købt en bootcamp, og ikke kan deltage på alle træningsdage, er det ikke muligt at få en erstatnings trænings dag.

Rettigheder og vilkår
Vi forbeholder os retten til at ændre dagsprogrammet, såfremt det er nødvendigt eller vil forbedre produktets kvalitet. Vi forbeholder os retten til at erstatte instruktøren med en anden instruktør, hvis der mod forventning skulle opstå akut sygdom eller anden situation som gør det nødvendigt.

Reklamation
Eventuelle fejl, mangler eller udfordringer skal meddeles til kontakt@your-choice.dk senest 7 dage efter købet.

Opsigelse
Ønsker du at opsige din tilmelding, kan du gøre det 24 timer før, og få dit klip retur.
Du kan ikke få penge tilbage for et købt klip eller klippekort.

Aflysning
I tilfælde af aflysning på grund af force majeure, myndighedspåbud eller anden international eller national krise, som vi ikke er herre over, er der ikke mulighed for refundering.