Priser for personligtræning i Esbjerg

DKK 0,00

For indledende samtale

Muligheder for træning

Vi tilbyder flere forskellige muligheder for træning, helt uden bindende medlemskab, uanset om det er personligtræning, holdtræning eller teamtræning du er interesseret i.

Grupperabat

Grupperabat ved vægttabsforløb

– 2 personer – 10%
– 3 personer – 20%
– 4 personer – 30%

Afbud

Husk at melde afbud 24 timer før din træning, så beholder du dit klip.

Hvad følger med i pakken

Alt afhængig af om det er holdtræning eller personlige træningssessioner, tilbyder vi forskellige goder samt fordele i form af forplejning.

Choice vægttabsforløb og personlig træning

Træning hvor du kan være i fred, kun med fokus på dig i rolige og behagelige omgivelser, lækre badefaciliteter, håndklæder, bodyshampoo, shampoo, balsam, kaffe, te, vand.

Holdtræning

Træning på et lille hold, lækre badefaciliteter, bodyshampoo, shampoo og balsam, kaffe, te.
Max 8 personer på holdene, medmindre andet er aftalt i form af firmaaftaler eller lignende.

Se hvad vores klienter siger

“Jeg har på de 15 uger tabt 7,5 kg. og føler ikke jeg har slået knuder på mig selv i forhold til at overholde madplaner, træningsplaner osv. Tværtimod føler jeg, at mit mindset er blevet tunet ind, så jeg agere anderledes i forhold til mad og træning. Det har været en proces, hvor Aino har været rigtig god til at hjælpe og sparre med mig, både ved at give mig redskaber, opgaver, og opbakning hele vejen igennem. Hun sidder på sidelinjen og er klar hvis jeg har haft brug for et input, eller godt råd.”

Camilla Mortensen

Esbjerg, Hjerting

“Jeg har fulgt Choice-forløbet i to måneder, og har tabt 6 cm rundt om taljen. Jeg har lært at tænke anderledes omkring hvordan og hvorfor jeg spiser. Som Aino sagde, da jeg startede: “jeg skal ikke lære dig at ændre madvaner, men spisevaner”. Jeg lærer at sætte grænser og passe på mig selv. Derfor tænker jeg, at Choice-forløbet er langtidsholdbart. Desuden har det været fantastisk og meget motiverende løbende at få peptalks fra Aino. Jeg har kort sagt følt at Aino har haft min ryg og har hjulpet mig igennem forløbet.”

Nina Hallgren

København

Træning

DIT VALG, DIT LIV

Kom i gang med at træne

Book en gratis uforpligtende samtale

Lad os sammen finde ud af, hvad du ønsker at opnå med din træning - Så giver vi dig de rette værktøjer i form af motivation og vejledning.