Om os

Træning i egne lokaler i Esbjerg

Jeg hedder Aino Faurbye, jeg er 55 år og ejer træningscentret Choice sammen med min kæreste Benny Bech Jørgensen. Jeg har min daglige gang i centret, og Benny er med bagved og hjælper til med alt det praktiske.

En af mine spidskompetencer er at kunne motivere andre og se, hvad andre er gode til. Jeg drives af at se den løbende forandring, der sker, når jeg får motiveret nogen til at lykkes med deres mål.

Jeg fik interessen for at træne i 2013 og har siden da arbejdet med mit mindset og tilegnet mig nogle gode vaner, både hvad angår at træne, spise og ikke mindst at prioritere det, der er godt for mig.

Jeg har knækket koden og fundet indre ro. Jeg har fundet ud af, hvor fantastisk det er, når jeg fungerer som et helt menneske, både fysisk og mentalt. Mit mål er at have mange aktive år foran mig, sammen med min kæreste og mine børn og børnebørn. Jeg er bevidst om, det ikke bare er kroppen som skal fungere, men hele mennesket.

Jeg træner med frie vægte sammen med min træningsbody mindst to gange og ugen, jeg spiller golf og tager på vandreture både her i Danmark og når jeg er på ferie.

Jeg vil elske at dele min viden og erfaring med dig, så du kan knække koden til at få gode vaner. Uanset om det er fordi du vil tabe dig, spise sundere, forbedre din kondition, vil af med mormorarmene eller træne din balance, eller det hele. Måske ønsker du blot at ændre dit mindset og dine vaner.

Hos mig kan du få det individuelle forløb, du har brug for. Det er vigtigt for mig, du får lige præcis det, der er dit behov. Det kan vi afdække sammen ved en individuel samtale. Du kan træne her i Choice, helt diskret i behagelige rolige lokaler, og supplere din træning med et skræddersyet program til hjemmetræning, hvis du ønsker det. Vi kan gå i dybden og tale om hvordan du får opbygget gode vaner som fungerer for dig.

Det er dit behov og dig der er i centrum.

“Intet er bedre end at nå sit mål og være på toppen.”

– Aino Faurbye

Den 2. februar 2018 nåede jeg et af mine mål, som blandt andet lød på, at bestige bjerget Kilimanjaro. Kilimanjaro befinder sig i det Nord østlige Tanzania og har en højde på 5,895 meter over havets overflade.

 

Aino siddende i stol

Uddannelse og certificeringer

Personlig træner uddannelse
Speciale i senior
TRX instruktør
Supervisor i mad og følelser
Oppe guide
Kommunikation på akademi niveau
Kursus i NLP

“Jeg har prøvet stort set alle kurene fra damebladene, men jeg tog hurtigt det hele på igen!
Syntes jo ellers at jeg spiste forholdsvis sundt og dyrker også motion, men vægten kravlede langsomt op og tilfredsheden med mig selv ned! Choice-forløbet er ikke en kur, men en livsstilsændring. Hvor der ikke er noget som er forbudt.
Jeg har på 4 måneder tabt 15 kilo UDEN afsavn! Mit humør og mit selvværd stiger i takt med at vægten nu går ned!
Jeg er ikke færdig med at tabe mig.”

Lone Sørensen

Esbjerg

“Jeg har fulgt Choice-forløbet i to måneder, og har tabt 6 cm rundt om taljen. Jeg har lært at tænke anderledes omkring hvordan og hvorfor jeg spiser. Som Aino sagde, da jeg startede: “jeg skal ikke lære dig at ændre madvaner, men spisevaner”. Jeg lærer at sætte grænser og passe på mig selv. Derfor tænker jeg, at Choice-forløbet er langtidsholdbart. Desuden har det været fantastisk og meget motiverende løbende at få peptalks fra Aino. Jeg har kort sagt følt at Aino har haft min ryg og har hjulpet mig igennem forløbet.”

Nina Hallgren

København

“Jeg har på de 15 uger tabt 7,5 kg. og føler ikke jeg har slået knuder på mig selv i forhold til at overholde madplaner, træningsplaner osv. Tværtimod føler jeg, at mit mindset er blevet tunet ind, så jeg agere anderledes i forhold til mad og træning. Det har været en proces, hvor Aino har været rigtig god til at hjælpe og sparre med mig, både ved at give mig redskaber, opgaver, og opbakning hele vejen igennem. Hun sidder på sidelinjen og er klar hvis jeg har haft brug for et input, eller godt råd.”

Camilla Mortensen

Esbjerg, Hjerting

Træning

DIT VALG, DIT LIV

Kom i gang med at træne

Book en gratis uforpligtende samtale

Lad os sammen finde ud af, hvad du ønsker at opnå med din træning - Så giver vi dig de rette værktøjer i form af motivation og vejledning.