Personlig træning

Personlig træning i Esbjerg

Forløbet starter med en afklarende samtale, hvor vi taler om hvad du vil opnå med din træning. Hvilke ønsker har du for træning, og hvad er dit mål med træningen. Vil du strammes op eller tabe kilo, har du brug for balancetræning eller noget andet.

Når du træner hos Choice, er du garanteret mit fulde fokus på dig. Der er fuld diskretion og ro, så du kan vende din energi mod det der er vigtigt for dig. Vi kan bruge trænings-faciliteterne her hos Choice, og du kan få et træningsprogram, så du kan vedligeholde din træning derhjemme.

Du er velkommen til at henvende dig for at høre om, hvad Choice kan tilbyde dig, uanset om du ønsker ny inspiration til dit træningsprogram, fordi du er træt af at træne i et larmende fitnesscenter og ønsker ro, eller du har brug for en kickstart til at komme i gang. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Aino fuld figur

Vælg et Choice vægttabsforløb i Esbjerg, fordi ‘du ikke kan træne de trælse kilo væk’

Ønsker du at tabe kilo, kan det være en ide at vælge et Choice vægttabsforløb 12 ugers forløb. Hvor der er fokus på både din krop, dine spisevaner og dit mindset. Det er ikke en forudsætning at træne i Choice centret under dit vægttabsforløb, derfor kan forløbet foregå online, da vi ikke behøver at mødes fysisk. Vi starter med en uforpligtende samtale, hvor jeg vil fortælle dig overordnet om forløbet, som bygger på anerkendte psykologiske principper. Det handler om at ændre vaner, at få et naturligt forhold til mad og mærke, om du er fysisk eller psykisk sulten samt arbejde med dit mindset. Jeg hjælper og følger dig igennem forløbet, og giver dig de værktøjer, du har brug for. Sidst men ikke mindst er det dig, der skal gøre arbejdet. Dine ekstra kilo er kun dit ansvar. Men jeg lover dig, det virker – hvis du får det til at virke.

Vægttabsforløb
Choice Vægttabsforløb

Choice Vægttabsforløb er for dig som ønsker at tabe kilo. Træning er i sig selv ikke nok, hvis det er et vægttab du ønsker. Når det kommer til sundhed og menneskekroppen, så spiller kosten en overraskende stor rolle, hvis man ønsker at tabe sig. Forløbet kan sagtens køres med samtaler på Skype eller lign. Så vi behøver ikke at mødes fysisk. Da det ikke er en kur, men der imod en ændring af spisevaner, som du kan beholde resten af livet, vil vægttabet også foregå i stille og roligt tempo. Målet vil være at tabe et halvt kilo om ugen. Forløbet er målrettet lige præcis til dig og det du har behov for at blive guidet i, har du brug for inspiration til madopskrifter, får du det. Har du brug for at blive guidet mentalt i forhold til vaner er det det vi lægger fokus på.

– Forløb på 3 måneder 5.000 kr.
– Første samtale
– Telefon samtale
– Anden samtale
– Løbende kontakt
– Reflekterende opgaver under forløbet
– Ugentlige vejninger
– Ugentlige dialoger og peptalks, så du får hjælp til det, der er svært for dig
– Værktøjer til at forsætte din nye livsstil efter endt forløb
– Afsluttende samtale
– Hvis du har brug for det kan du købe ekstra supervision. 950 kr. for en måneds ekstra supervision

Du kan få rabat på træning i Choice lokalerne, når du er i et vægttabsforløb. Og du kan få rabat hvis du ønsker at kører forløbet sammen med to, tre eller fire andre.

Personlig træning i Esbjerg, for to, tre eller fire personer

Ønsker du at træne sammen med andre, så tilbyder vi også personlig træning i grupper på op til fire personer. Det kan være en god motivationsfaktor at have en træningsbuddy under et forløb, så I sammen kan holde motivationen oppe – også når I ikke er i trænings centreret.

Se hvad vores klienter siger

“Jeg har prøvet stort set alle kurene fra damebladene, men jeg tog hurtigt det hele på igen!
Syntes jo ellers at jeg spiste forholdsvis sundt og dyrker også motion, men vægten kravlede langsomt op og tilfredsheden med mig selv ned! Choice-forløbet er ikke en kur, men en livsstilsændring. Hvor der ikke er noget som er forbudt.
Jeg har på 4 måneder tabt 15 kilo UDEN afsavn! Mit humør og mit selvværd stiger i takt med at vægten nu går ned!
Jeg er ikke færdig med at tabe mig.”

Lone Sørensen

Esbjerg

“Jeg har på de 15 uger tabt 7,5 kg. og føler ikke jeg har slået knuder på mig selv i forhold til at overholde madplaner, træningsplaner osv. Tværtimod føler jeg, at mit mindset er blevet tunet ind, så jeg agere anderledes i forhold til mad og træning. Det har været en proces, hvor Aino har været rigtig god til at hjælpe og sparre med mig, både ved at give mig redskaber, opgaver, og opbakning hele vejen igennem. Hun sidder på sidelinjen og er klar hvis jeg har haft brug for et input, eller godt råd.”

Camilla Mortensen

Esbjerg, Hjerting

“Jeg har fulgt Choice-forløbet i to måneder, og har tabt 6 cm rundt om taljen. Jeg har lært at tænke anderledes omkring hvordan og hvorfor jeg spiser. Som Aino sagde, da jeg startede: “jeg skal ikke lære dig at ændre madvaner, men spisevaner”. Jeg lærer at sætte grænser og passe på mig selv. Derfor tænker jeg, at Choice-forløbet er langtidsholdbart. Desuden har det været fantastisk og meget motiverende løbende at få peptalks fra Aino. Jeg har kort sagt følt at Aino har haft min ryg og har hjulpet mig igennem forløbet.”

Nina Hallgren

København

Træning

DIT VALG, DIT LIV

Kom i gang med at træne

Book en gratis uforpligtende samtale

Lad os sammen finde ud af, hvad du ønsker at opnå med din træning - Så giver vi dig de rette værktøjer i form af motivation og vejledning.