Træning i Choice

Vægttabsforløb – Bootcamp og Event i Choice

Hos Choice kan man træne på små hold.

At have en træningsbuddy eller flere forpligter, og det kan være en god måde at starte på.

Det er muligt at træne sammen som kærester, ægtepar, venner, veninder, mor og datter eller kollegaer det er op til jer.

Det er muligt at booke samtale hvor finder jeg ud af, hvad jeres ønsker er for jeres fælles træning. Du kan deltage på de hold, bootcamps og events der er, eller man kan lave sit eget hold, hvis man er nogle stykker som ønsker at gå sammen, og få noget trænig som er specifikt til dig og dem du ønsker at træne med.

Forskellige træninger i Choice

Aino - stående
Choice vægttabsforløb

Choice vægttabsforløb fordi “Du ikke kan træne de trælse kilo væk”:
Forløb på tre måneder. Det handler om at ændre vaner, og arbejde med dit mindset. Jeg hjælper dig og følger dig igennem forløbet. Du får de værktøjer du har brug for, men det er dig, der skal gøre arbejdet. Jeg lover dig, det virker – hvis du får det at til at virke. Forløbet kan forlænges hvis du har behov for det.

Choice vægttabs forløbet forudsætter ikke træning i Choicecentret. Ring for at booke en gratis uforpligtende samtale. mit nummer er 92924850, jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej.

Aino - stående
Golf bootcamp

Din krop og psyke er det vigtigste redskab til dit golfspil! Så vil du forbedre dit spil, er det ikke nok at købe nyt udstyr.
Kom i god golfform i Choice – træn dig til lavere handicap og større velvære. Choice udbyder 3 eksklusive golf bootcamp vinteren 21-22, hvor vi arbejder med styrke, smidighed, motorik, balance og kondition.
Der er plads til 6 personer pr. bootcamp. Du kan vælge alle 3 bootcamp eller hoppe på en af dem. Men du får helt sikkert størst udbytte ud af alle tre, som et forløb.
Bootcamp 1.
Uge 43-48
Tirsdage kl. 17.10-18.00
6 x træning for 900kr.

Bootcamp 2
Uge 1-5
Tirsdage kl. 17.10-18.00
5 x træning for 750kr.

Bootcamp 3
Uge 8-12
Tirsdage kl. 17.10-18.00
5 x træning for 750kr
.

Aino - stående
Ski bootcamp

Skal du på skiferie? Så kom i form og få mere ud af ferien. Starter du med at træne 3-6 uger inden din skiferie, så du kan forebygge ømhed i muskler og led på ferien, samt reducere risikoen for skader. 8 gange intensiv skitræning i Choice. Vi træner styrke i ben, baller, core og balance og kondition.
Vælg det fire ugers forløb som passer bedst i forhold til din ferie. Slutter bootcampen lidt før din ferie har du mulighed for at tilkøbe en video, så du nemt kan holde formen vedlige der hjemme til den dag du skal afsted.
Pris for 8 x træning 720kr.
Bootcamp 1.
Mandag kl. 19.10 – 20.00 og torsdag kl. 18.10-19.00
uge 43, 44, 45, 46
Bootcamp 2.
Mandag kl. 19.10 – 20.00 og torsdag kl. 18.10-19.00
uge 47, 48, 49, 50
Bootcamp 3.
Mandag kl. 19.10 – 20.00 og torsdag kl. 18.10-19.00
uge 1, 2, 3, 4

Aino - stående
Nytårs event 31.12.21 kl. 8.30-11.00

Vi træner ca en time, vi laver move your body high og low kombineret med lidt TRX. så er der 15 minutters pause til lidt frugt og vi redder op til årets sidste yin yoga. 1,5 time med skønne Mette Agerskov som gæste underviser. Så vi kan slutte året af, med at komme helt ned i gear, få tømt hovedet, og starte 2022 på en frisk.

der er stadig et par pladser. pris: 280kr.

Aino - stående
For kvinden som ønsker vægttab på mere end 10 kg.

For dig som ønsker et vægttab på mere end 10 kg. En kombination af Choice vægttabsforløb og træning sammen med max 5 andre. I en lille gruppe med samme mål opstår en skøn dynamik og sammenhold, som vil hjælpe dig til at nå dit mål og samtid fastholde dig i de nye gode vaner. Samt motivere dig til at finde glæde ved træning så det bliver et naturligt valg for dig.

12 ugers bootcamp hvor der lægges der vægt på både træning og ændring af vaner, med fokus på dit mindset i forhold til at komme i balance med sunde spisevaner. Det handler om at tage magten tilbage over maden, at opbygge sunde træningsvaner og spisevaner. Dette er ikke en kur, det er selvudvikling i trygge rammer. Der er max 6 på holdet, og der vil være fokus på at det skal være effektivt og kvalitet i træningen, og samtid skal det være sjovt.
Træningen vil indeholde både konditions – og styrketræning øvelser, naturligvis tilpasset til lige præcis dit niveau. Træningen foregår i Choice lokalerne hvor du kan træne helt uforstyrret, det er kun dig mig og dit hold som er i huset.
Den første gang starter med et oplæg hvor du bliver introduceret for nogle af de redskaber og principper som skal hjælpe dig til dit vægttab.
Forløbet indeholder også vejninger og målinger, som naturligvis er både diskrete og private. Vi starter den 13. januar og træner om torsdagen kl. 18.10-19.00.
Pris: 4000kr.

Tilmeld dig nu og betal 500kr. i depositum og betal resten til januar.

Aino - stående
x

– Kom i form

 

.

Ønsker I at træne mere end fire personer

Hvis I ønsker at træne mere end fire personer, så tilbyder vi holdtræning. Holdtræning er for alle, men vi tilbyder også holdtræning for virksomheder. Hvis virksomheden gerne vil have fokus på at deres medarbejdere får en sundere livsstil, står vi klar til at rådgive og sparre med jer.

Se hvad vores klienter siger

“Jeg har prøvet stort set alle kurene fra damebladene, men jeg tog hurtigt det hele på igen!
Syntes jo ellers at jeg spiste forholdsvis sundt og dyrker også motion, men vægten kravlede langsomt op og tilfredsheden med mig selv ned! Choice-forløbet er ikke en kur, men en livsstilsændring. Hvor der ikke er noget som er forbudt.
Jeg har på 3 måneder tabt 12 kilo UDEN afsavn! Mit humør og mit selvværd stiger i takt med at vægten nu går ned!
Jeg er ikke færdig med at tabe mig.”

Lone Sørensen

Esbjerg

“Jeg har på de 6 uger tabt 4 kg. og føler ikke jeg har slået knuder på mig selv i forhold til at overholde madplaner, træningsplaner osv. Tværtimod føler jeg, at mit mindset er blevet tunet ind, så jeg agere anderledes i forhold til mad og træning. Det har været en proces, hvor Aino har været rigtig god til at hjælpe og sparre med mig, både ved at give mig redskaber, opgaver, og opbakning hele vejen igennem. Hun sidder på sidelinjen og er klar hvis jeg har haft brug for et input, eller godt råd.”

Camilla Mortensen

Esbjerg, Hjerting

“Jeg har fulgt Choice-forløbet i to måneder, og har tabt 6 cm rundt om taljen. Jeg har lært at tænke anderledes omkring hvordan og hvorfor jeg spiser. Som Aino sagde, da jeg startede: “jeg skal ikke lære dig at ændre madvaner, men spisevaner”. Jeg lærer at sætte grænser og passe på sig selv. Derfor tænker jeg, at Choice-forløbet er langtidsholdbart. Desuden har det været fantastisk og meget motiverende løbende at få peptalks fra Aino. Jeg har kort sagt følt at Aino har haft min ryg og har hjulpet mig igennem forløbet.”

Nina Halgreen

København

Træning

DIT VALG, DIT LIV

Kom i gang med at træne

Book en gratis uforpligtende samtale

Lad os sammen finde ud af, hvad du ønsker at opnå med din træning - Så giver vi dig de rette værktøjer i form af motivation og vejledning.