Træning i Choice

Vægttabsforløb – Bootcamp og Event i Choice

Hos Choice kan man træne på små hold.

At have en træningsbuddy eller flere forpligter, og det kan være en god måde at starte på.

Det er muligt at træne sammen som kærester, ægtepar, venner, veninder, mor og datter eller kollegaer det er op til jer.

Det er muligt at booke samtale hvor finder jeg ud af, hvad jeres ønsker er for jeres fælles træning. Du kan deltage på de hold, bootcamps og events der er, eller man kan lave sit eget hold, hvis man er nogle stykker som ønsker at gå sammen, og få noget trænig som er specifikt til dig og dem du ønsker at træne med.

Forskellige træninger i Choice

Aino - stående
Choice vægttabsforløb - du kan starte når det passer dig.

Choice vægttabsforløb fordi “Du ikke kan træne de trælse kilo væk”: Choice vægttabsforløb er et 12 ugers forløb, som bygger på to anerkendte psykologiske principper. Det handler om, at arbejde med dit mindset og ændre på dine spisevaner mere end dine madvaner. Du skal ændre vaner, og få et naturligt forhold til mad så du kan mærke, om du er fysisk eller psykisk sulten. Meget kort fortalt, så lærer du at spise mindre, og kunne spise lidt af det hele. Der er ikke nogen forbudte madvare, du lærer at tage de rigtige og sunde valg, at komme i balance, og tage magten over maden tilbage. Så det er dig som styrer og ikke maden som styrer dig.

Forløbet starter med en samtale på ca. en time hvor du får de første redskaber, til at nå dit mål. Ved den første samtale har jeg lavet en plan for hvordan jeg anbefaler ”din maddag” bør se ud. Specielt lavet til dig, og det er er realistisk for dig, og det liv du lever.

Du får opgaver, peptalk og gode råd fra mig tre gange om ugen. Ca midt i forløbet er der en samtale igen, hvor du får flere værktøjer. Du bestemmer hvor dybt du går med opgaverne, det er meget individuelt, hvor meget man har lyst til at gå ind i det. Men jeg plejer at sige, man skal se forløbet som en læringsproces, det er selvudvikling. Du får også tilsendt opskrifter til inspiration, og hver uge sender du mig et billede af dine fødder på vægten, så vi kan se det går den rigtige vej. De 12 uger afsluttes med en samtale hvor vi taler om, det du har lært og om hvordan du holder dit vægttab. Måske er du ikke helt i mål efter de 12 uger, så tager vi en snak om hvordan når du helt i mål. Det er muligt at forlænge forløbet, lige så længe du har bruge for det.

Jeg hjælper og følger dig igennem forløbet, og giver dig de værktøjer, du har brug for.

Sidst men ikke mindst er det dig, der skal gøre arbejdet. Men jeg lover dig det virker – hvis du får det til at virke.

 

Aino - stående
Kom i form Bootcamp - opstart den 23. august kl. 17.00

Choice kom i form – bootcamp er forløb hvor vi arbejder med mindsettet i forhold til at ændre på spisevaner, du lærer at se mad og spisevaner på en helt ny måde, får hjælp til at få struktur på spisevaner og madlavning, så det er let, lærer at kende forskel på fysisk og psykisk sult at tage magten over maden. Og du får opbygget en god form i løbet af de 12 uger.

Den første gang er en samtale og efterfølgende er der 11 gange træning.
Der er max 6 i en gruppe, der opstår en god dynamik og et skønt sammenhold i gruppe med samme mål.

opstart den 23. august kl. 17.00

Aino - stående
Træn din skavank på hold. hold start den 21. september kl. 16.00 og kl. 17.00

Som noget nyt starter vi “Træn din skavank”. 2 hold inddelt i “skavanker” så du får præcis den træning, du har brug for til din skavank, på et lille hold. En mellemting mellem personlig træning og holdtræning. Der vil være to hold. Torsdage kl. 16 (overekstremitet) Arme, skulder, ryg, nakke mm. og Tordage kl. 17.00 (underekstremitet) hofte, knæ, ankler, fødder mm. Det er fysioterapeut Anders Schmidt som vil stå for træningen på begge hold. Det vil være et lukket hold med 8 gange træning. Pris 1200kr. Ring eller skriv hvis du vil vide om det er noget for dig. Du kan tilmelde dig på booking siden.

Aino - stående
Golf træningsforløb

Der kommer snart info om samarbejde med Birdie Club Esbjerg Choice og en super dygtig Pro træner om et 12 uger forløb

Aino - stående
Ude træning

Vi træner udenfor i Choice gården hver tirsdag kl. 7.30 med mindre det regner. Så er du vild med at træne udenfor, så book dig på holdet.

Aino - stående
Choice online vægttabsforløb

Vil du høre om online vægttabsforløbet, så ring endelig eller send en mail til mig kontakt@your-choice.dk 

 

.

Ønsker I at træne mere end fire personer

Hvis I ønsker at træne mere end fire personer, så tilbyder vi holdtræning. Holdtræning er for alle, men vi tilbyder også holdtræning for virksomheder. Hvis virksomheden gerne vil have fokus på at deres medarbejdere får en sundere livsstil, står vi klar til at rådgive og sparre med jer.

Se hvad vores klienter siger

“Jeg har prøvet stort set alle kurene fra damebladene, men jeg tog hurtigt det hele på igen!
Syntes jo ellers at jeg spiste forholdsvis sundt og dyrker også motion, men vægten kravlede langsomt op og tilfredsheden med mig selv ned! Choice-forløbet er ikke en kur, men en livsstilsændring. Hvor der ikke er noget som er forbudt.
Jeg har på 3 måneder tabt 12 kilo UDEN afsavn! Mit humør og mit selvværd stiger i takt med at vægten nu går ned!
Jeg er ikke færdig med at tabe mig.”

Lone Sørensen

Esbjerg

“Jeg har på de 6 uger tabt 4 kg. og føler ikke jeg har slået knuder på mig selv i forhold til at overholde madplaner, træningsplaner osv. Tværtimod føler jeg, at mit mindset er blevet tunet ind, så jeg agere anderledes i forhold til mad og træning. Det har været en proces, hvor Aino har været rigtig god til at hjælpe og sparre med mig, både ved at give mig redskaber, opgaver, og opbakning hele vejen igennem. Hun sidder på sidelinjen og er klar hvis jeg har haft brug for et input, eller godt råd.”

Camilla Mortensen

Esbjerg, Hjerting

“Jeg har fulgt Choice-forløbet i to måneder, og har tabt 6 cm rundt om taljen. Jeg har lært at tænke anderledes omkring hvordan og hvorfor jeg spiser. Som Aino sagde, da jeg startede: “jeg skal ikke lære dig at ændre madvaner, men spisevaner”. Jeg lærer at sætte grænser og passe på sig selv. Derfor tænker jeg, at Choice-forløbet er langtidsholdbart. Desuden har det været fantastisk og meget motiverende løbende at få peptalks fra Aino. Jeg har kort sagt følt at Aino har haft min ryg og har hjulpet mig igennem forløbet.”

Nina Halgreen

København

Træning

DIT VALG, DIT LIV

Kom i gang med at træne

Book en gratis uforpligtende samtale

Lad os sammen finde ud af, hvad du ønsker at opnå med din træning - Så giver vi dig de rette værktøjer i form af motivation og vejledning.