Træning i Choice

Vægttabsforløb – Bootcamp og Event i Choice

Hos Choice kan man træne på små hold.

At have en træningsbuddy eller flere forpligter, og det kan være en god måde at starte på.

Det er muligt at træne sammen som kærester, ægtepar, venner, veninder, mor og datter eller kollegaer det er op til jer.

Det er muligt at booke samtale hvor finder jeg ud af, hvad jeres ønsker er for jeres fælles træning. Du kan deltage på de hold, bootcamps og events der er, eller man kan lave sit eget hold, hvis man er nogle stykker som ønsker at gå sammen, og få noget trænig som er specifikt til dig og dem du ønsker at træne med.

Forskellige træninger i Choice

Aino - stående
Choice vægttabsforløb

Choice vægttabsforløb fordi “Du ikke kan træne de trælse kilo væk”: Choice vægttabsforløb er et 12 ugers forløb. Forløbet bygger på to anerkendte psykologiske principper, og det handler om, at arbejde med dit mindset og ændre på dine spisevaner mere end dine madvaner. Det handler om at ændre vaner, at få et naturligt forhold til mad og mærke, om du er fysisk eller psykisk sulten, meget kort fortalt, så lærer du at spise mindre, at kunne spise lidt af det hele. Der er ikke nogen forbudte madvare, du lærer at vælge de rigtige og sunde valg, at komme i balance, og tage magten over maden tilbage, så det er dig som styrer og ikke maden som styrer dig.

Vi starter med en samtale på ca. en time hvor du får de første redskaber, til at nå dit mål. Ugen efter ringer jeg til dig, og i mellem tiden har du fået den første opgave fra mig. To uger efter starten, er der en samtale igen, hvor du får flere værktøjer, og løbende sender jeg dig, opgaver, redskaber, peptalks. Du hører fra mig 1-3 gange om ugen. Du bestemmer hvor dybt du går med opgaverne, det er meget individuelt, hvor meget man har lyst til at gå ind i det. Men jeg plejer at sige, man skal se forløbet som en lærings proces, det er selvudvikling, og man skal vælge at prioritere sig selv. Hver uge sender du mig et billede af dine fødder på vægten, så vi kan se det går den rigtige vej. De 12 uger afsluttes med en samtale hvor vi taler om, det du har lært og om hvordan du holder dit vægttab. Måske er du ikke helt i mål efter de 12 uger, så tager vi en snak om hvordan når du helt i mål.

Jeg hjælper og følger dig igennem forløbet, og giver dig de værktøjer, du har brug for.

Sidst men ikke mindst er det dig, der skal gøre arbejdet. Men jeg lover dig det virker – hvis du får det til at virke.

Aino - stående
Kom i form til Sepe med Choice og Hopballe sundhed
Trænings BOOTCAMP. Kom i form til Sepe Extreme Challenge sammen med Choice og Hopballe Sundhed.
Vil du med sammen med Team Choice til Sepe Extreame Challenge den 10/9-22?
Vi skal have det sjovt og prøve vores grænser af.
Vi træner i Vognsbølparken – første træning den 15. august kl. 16.30-17.30. Vi træner hver mandag og torsdag i 4 uger kl. 16.30-17.30.
Det er funktionel træning i det fri, hvor vi bruger naturens forhindringer – løbetræning, så du kommer i form til de korte distancer mellem forhindringerne – og selvfølgelig bakketræning, så du kan komme op ad den store bakke.
Du kan naturligvis være med, selv om du ikke deltager i SEPE, og hvis du kun ønsker at tilmelde dig enten mandag eller torsdag kan du også det.
 
Vigtigt!! Du skal selv tilmelde dig til løbet. Men alle kan deltage sammen med Team Choice (vælges ved tilmeldingen). Du kan være med selv om du ikke plejer at træne i Choice.
Tilmelding til løbet her https://www.sportstiming.dk/event/9566 du skal vælge Team Choice i heat 13.
Aino - stående
Yin yoga bootcamp

Forkæl din krop med Yin yoga som er en blid, yoga form, hvor du strækker dit bindevæv og afspænder i kroppen. Der lægges vægt på at der er ro og tid til at den enkelte kommer ind i de skånsomme stillinger. Du bliver guidet gennem øvelser der virker beroligende. Yin yoga er et godt supplement til de andre sportsgrene som forskellige former for cykling, løb, golf mm. Denne bootcamp er 7 gange yin yoga med Karen Thorup. Pris 770kr. Vi har det udstyr der skal bruges, så du skal ikke have noget med.

Aino - stående
følg med på Facebook og Instagram for nye events
Aino - stående
Der kommer nye bootcamp efter sommerferien
Aino - stående

Der kommer nye bootcamp efter sommer ferien.

 

.

Ønsker I at træne mere end fire personer

Hvis I ønsker at træne mere end fire personer, så tilbyder vi holdtræning. Holdtræning er for alle, men vi tilbyder også holdtræning for virksomheder. Hvis virksomheden gerne vil have fokus på at deres medarbejdere får en sundere livsstil, står vi klar til at rådgive og sparre med jer.

Se hvad vores klienter siger

“Jeg har prøvet stort set alle kurene fra damebladene, men jeg tog hurtigt det hele på igen!
Syntes jo ellers at jeg spiste forholdsvis sundt og dyrker også motion, men vægten kravlede langsomt op og tilfredsheden med mig selv ned! Choice-forløbet er ikke en kur, men en livsstilsændring. Hvor der ikke er noget som er forbudt.
Jeg har på 3 måneder tabt 12 kilo UDEN afsavn! Mit humør og mit selvværd stiger i takt med at vægten nu går ned!
Jeg er ikke færdig med at tabe mig.”

Lone Sørensen

Esbjerg

“Jeg har på de 6 uger tabt 4 kg. og føler ikke jeg har slået knuder på mig selv i forhold til at overholde madplaner, træningsplaner osv. Tværtimod føler jeg, at mit mindset er blevet tunet ind, så jeg agere anderledes i forhold til mad og træning. Det har været en proces, hvor Aino har været rigtig god til at hjælpe og sparre med mig, både ved at give mig redskaber, opgaver, og opbakning hele vejen igennem. Hun sidder på sidelinjen og er klar hvis jeg har haft brug for et input, eller godt råd.”

Camilla Mortensen

Esbjerg, Hjerting

“Jeg har fulgt Choice-forløbet i to måneder, og har tabt 6 cm rundt om taljen. Jeg har lært at tænke anderledes omkring hvordan og hvorfor jeg spiser. Som Aino sagde, da jeg startede: “jeg skal ikke lære dig at ændre madvaner, men spisevaner”. Jeg lærer at sætte grænser og passe på sig selv. Derfor tænker jeg, at Choice-forløbet er langtidsholdbart. Desuden har det været fantastisk og meget motiverende løbende at få peptalks fra Aino. Jeg har kort sagt følt at Aino har haft min ryg og har hjulpet mig igennem forløbet.”

Nina Halgreen

København

Træning

DIT VALG, DIT LIV

Kom i gang med at træne

Book en gratis uforpligtende samtale

Lad os sammen finde ud af, hvad du ønsker at opnå med din træning - Så giver vi dig de rette værktøjer i form af motivation og vejledning.