Holdtræning

Holdtræning i Esbjerg med max. 8 personer

Vi tilbyder flere forskellige typer holdtræning, uanset om du er nybegynder eller øvet indenfor træningsverdenen. Holdtræning foregår hovedsageligt med egen kropsvægt og med få redskaber.

Der er max. 8 personer på vores hold, så vi kan derfor tilbyde træning i rolige omgivelser, hvor der på samme tid værnes om dit privatliv.

Oversigt over hold

Aino - stående
Yin Yoga

Forkæl din krop med Yin yoga som er en blid yoga form, hvor du strækker dit bindevæv og afspænder i kroppen. Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads. Det kan være en fordel hvis man dyrker andre former for sport, hvor det er godt med en fleksibel krop. Andre bruger det til at komme ned i gear, og drage fordel af det velvære det giver led og bindevæv og ikke mindst til at få tømt hovedet efter en stressende arbejdsdag.

Yin Yoga for både mænd og kvinder med Tanja Guldager Aggerholm fredag kl. 6.10-7.10

 

 

Aino - stående
TRX træning

TRX er en træningform, hvor man udnytter sin egen kropvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition. Det foregår ved, at man bruger et specielt stroppesystem til at lave forskellige slags øvelser.

TRX træning giver dig en enorm effektiv træning og du kommer hele kroppen rundt, det smarte er, at du kan tilpasse de mange TRX-øvelser, så det bliver mere eller mindre hårdt.

TRX-Easy er holdet for dig som er nybegynder med TRX, eller for dig som ønsker en stille og rolig træning. Det er Claus Hopballe som har esay-holdet.

Aino - stående
Senior træning

Senior træning er træning for dig som har brug for balancetræning og at få styrket muskulaturen. Balancen forsvinder hvis den ikke holdes ved lige. Har du lagt mærke til om du sidder ned og tager strømper og sko på? Du kan være med både som øvet og nybegynder. Om tirsdagen arbejder vi med styrke og kardio træning. Om torsdagen er det mere balance og koordination. Der er max. 8 personer på holdet derfor er der god tid til hver enkelt og til at vi kan tage os af det lige præcis du har brug for.

 

 

Aino - stående
50/50

50/50

50/50 er det bedste fra TRX’en som er fantastisk core træning, blandet med maximalt styrke og puls med i samme time. Hver tirsdag kl. 16.00-16.50. Det er max 8. på et hold så du får en god instruktion, trx er teknisk krævende, så Line guider dig, så du får udført øvelserne korrekt. Så hvis du får lyst til at prøve kræfter med en hel trx time er du klar til det. Alle er velkommen både ham og hende. Uanset niveau, så er Line klar til at træne med dig.

Aino - stående
Move your Body

Move your body
På Move your body high, er funktionel træning hvor vi bruger forskellige redskaber, som kettel bell, håndvægte, elastikker, sjippetov, TRX mm. Hvis du har skavanker er det vigtigt du fortæller det til instruktøren, så du får den rette hjælp. Move your body low – træner vi udelukkende med egen kropsvægt. Der bruges ikke redskaber, vi træner balance, koordination, styrke, puls samt lidt udstrækning. Move your body – ude Er funktionel træning udenfor i den hyggelig gård. Træningen foregår udenfor, uanset vejret. Vi arbejder med forskellige redskaber, kettel bell, elastikker, håndvægte, trx mm.

Pilates

Tekst og billede på vej

 

Ønsker du at træne alene?

Personlig træning hos Choice er ideelt, hvis du ikke ønsker at træne sammen med andre, men gerne vil træne alene. Måske er det første gang du skal prøve at træne, og ikke kender teknikken, eller er nervøs for om du udfører øvelsen rigtigt. Så tilbyder vi personlig træning i vores lokaler, hvor det kun er dig og træneren som er til stede, og hvor vi på samme tid værner om dit privatliv.

Se hvad vores klienter siger

“Jeg har prøvet stort set alle kurene fra damebladene, men jeg tog hurtigt det hele på igen!
Syntes jo ellers at jeg spiste forholdsvis sundt og dyrker også motion, men vægten kravlede langsomt op og tilfredsheden med mig selv ned! Choice-forløbet er ikke en kur, men en livsstilsændring. Hvor der ikke er noget som er forbudt.
Jeg har på 4 måneder tabt 15 kilo UDEN afsavn! Mit humør og mit selvværd stiger i takt med at vægten nu går ned!
Jeg er ikke færdig med at tabe mig.”

Lone Sørensen

Esbjerg

“Jeg har på de 15 uger tabt 7,5 kg og føler ikke jeg har slået knuder på mig selv i forhold til at overholde madplaner, træningsplaner osv. Tværtimod føler jeg, at mit mindset er blevet tunet ind, så jeg agerer anderledes i forhold til mad og træning. Det har været en proces, hvor Aino har været rigtig god til at hjælpe og sparre med mig, ved at give mig redskaber, opgaver og opbakning hele vejen igennem. Hun sidder på sidelinjen og er klar hvis jeg har brug for et input eller et godt råd.”

Camilla Mortensen

Esbjerg, Hjerting

“Jeg har fulgt Choice-forløbet i to måneder og har tabt 6 cm rundt om taljen. Jeg har lært at tænke anderledes om hvordan og hvorfor jeg spiser. Som Aino sagde, da jeg startede: “Jeg skal ikke lære dig at ændre madvaner, men spisevaner”. Jeg lærer at sætte grænser og passe på mig selv. Derfor mener jeg, at Choice-forløbet er langtidsholdbart. Desuden har det været fantastisk og meget motiverende løbende at få peptalks fra Aino. Jeg har kort sagt følt at Aino har haft min ryg og har hjulpet mig igennem forløbet.”

Nina Hallgren

København

Træning

DIT VALG, DIT LIV

Kom i gang med at træne

Book en gratis uforpligtende samtale

Lad os sammen finde ud af, hvad du ønsker at opnå med din træning - Så giver vi dig de rette værktøjer i form af motivation og vejledning.